Minden ami begurul hozzánk, egy újabb történet kezdete

2018. október 20. 21:27 - Szendiko Autókozmetika

Kezdjük ....

SZENDIKO AUTÓKOZMETIKA

Mi is kell egy blogindításhoz? Inspiráció, téma, és az, hogy partnereinket ellássuk hasznos, vagy szimplán csak érdekes információkkal.  Rólunk, autókról, ápolásról…. és még ami jön.

Akkor most jöjjön egy rövid bemutatkozás.

4-5 éve kezdődött az egész, amikor minőségi, német autókozmetikai szereket kezdtünk el forgalmazni családi vállalkozásban.  Próbálgattuk a szereket először a saját autón, aztán jött egy barát, majd még egy, még egy… rövid idő elteltével azon kaptuk magunkat, hogy egyre több autót kozmetikázunk.

A választás adott volt. Mára csak az autókozmetika maradt. Két éve adódott a lehetőség és nőtt meg annyira az igény, hogy megnyitott hivatalosan a Szendiko Autókozmetika. Bővült a szolgáltatási kör is. Nemcsak autók, hanem szőnyeg, és egyéb kárpit tisztítása is a szolgáltatás része lett.

A napi munkánk során , autókkal és emberekkel bánunk. Az emberek szentimentálisak és ragaszkodnak tárgyaikhoz , különösen az autójukhoz. Ebből adódóan sok érdekes téma adódik munkánk közben amit úgy gondolunk elmesélésre megosztásra érett, esetleg tanulságul szolgálhat. Ezért kezdtük el ez a blogot.

Ha tetszik olvassátok, komenteljétek, kövessétek

 

 Szendiko

30727951_1553315381444540_4551059063235936256_n.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szendikoautokozmetika.blog.hu/api/trackback/id/tr7914312799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Minden ami begurul hozzánk, egy újabb történet kezdete
süti beállítások módosítása